Προϊοντα

γνωριστε μασ

Μελι πευκης

Μέλι από μελίτωμα συλλεγμένο στα πευκοδάση της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα πολύ πλούσιο μέλι σε φαινόλες όπως είναι το  πρωτοκατεχικό, το καφεικό , το βανιλλικό οξύ και π-κουμαρικό οξύ.Οι ουσίες αυτές του δίνουν μια ιδιαίτερα υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα.

Μελι ανθεων

Μέλι ανθέων από πορτοκάλι μέχρι και ερεικής ανάλογα την εποχή. Το μέλι από νέκταρ προέρχεται από λεπτά γλυκά σταγονίδια τα οποία εκκρίνονται από τα άνθη.Το μέλι όταν μπαίνει στον οργανισμό, αναγνωρίζεται ως “βιολογικό προϊόν” και η γλυκόζη που απορροφάται στο αίμα γίνεται με μέτρο.

Μελι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

Μέλι από άνθη πορτοκαλιάς απ τους πορτοκαλαιώνες της Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για το μέλι με την υψηλότερη περιεκτικότητα ψευδαργύρου συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέλια.Αφήνοντας με γλυκιά επιγεύση πορτοκαλιού.

Μελι δασουσ

Μέλι από βελανίδια, κοντορίγανη, φλαμούρι και αγριοτρίφυλλο. Ένα μέλι που αποτελείται από τις ανθοφόριες καθώς και το μελίτωμα της βελανίδας την περιόδο του καλοκαιριού.Το Νο1 μέλι με αντιοξειδωτική δράση.

Μελι ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Μέλι από άνθη καστανιάς σε συνδιασμό με φλαμουριά με έντονη και ωραία μυρωδιά ,ένα δυναμοτικό μέλι που θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Μελι ΕΡΕΙΚΗΣ(ΣΟΥΣΟΥΡΑ)

Η φθινοπωρινή ερείκη ή ξούρα ή σουσούρα λόγω της πληθώρας των λουλουδιών της δίνει μέλι αρωματικό, σπάνιο και ιδιαίτερο.Περιέχει πυρίτιο, βόριο και βάριο.

Κεραλοιφη

Κεραλοιφές απλές, με σπαθόλαδο και βότανα.Έχοντας ως βασικό συστατικό το μελισσοκέρι, οι κεραλοιφές θεωρούνταν παλαιότερα το καλύτερο καλλυντικό που διέθετε κάθε γυναίκα προσφέροντάς της από ενυδάτωση και θρέψη μέχρι αντιγήρανση, ίαση από κρυολογήματα αλλά και σοβαρές δερματικές παθήσεις.

Καρυδια ελασσονασ

Είναι πλούσια σε ευεργετικές για την υγεία ουσίες αλλά και σε θερμίδες.Τα καρύδια περιέχουν διπλάσιες ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς.

Βαμμα προπολησ

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της πρόπολης ήταν γνωστές από την αρχαιότητα, τις τελευταίες δεκαετίες δημοσιεύονται περισσότερα από 300 επιστημονικά άρθρα για την πρόπολη ετησίως.

γυρη

Η γύρη των μελισσών είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, εξαιρετικά σημαντική για όσους γυμνάζονται, αλλά και για όσους χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

βασιλικοσ πολτοσ

Επιδρά θετικά στον μεταβολισμό, στην ανάπτυξη και τη μακροζωία. Ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, οξυγονώνει τα κύτταρα και αυξάνει τη φυσική αντίσταση στις εξωτερικές προσβολές αλλά και στις εσωτερικές ανωμαλίες.